Servicii asociate

Servicii asociate - confetii metalice

confectii metalice betakComunicare permanenta

Intre beneficiar si echipa de productie exista in permanenta o comunicare clara (niciodata nu presupunem - intrebam) ceea ce permite o transmitere eficienta a cunostintelor si informatiilor si asigura imbunatatirea continua a reperelor.

Asistenta proiectare si control desene

Verificam proiectele din perspectiva fabricantului si sugeram detalii de proiectare care pot reduce semnificativ costurile.

Zincare termica pret preferential

Pentru toate confectiile metalice realizate de noi oferim protectia impotriva coroziunii prin zincare termica la preturi fara concurenta.

Asigurare transport

Compania noastra ofera servicii de transport local, intern si international in regim complet.

Aveti nevoie de o oferta de pret pentru urmatorul dumneavoastra obiectiv? Transmiteti o solicitare de oferta care sa contina informatii despre proiect si noi vom raspunde intr-un timp foarte scurt. Impreuna putem dezvolta cele mai eficiente solutii.

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter