Despre companie

Despre companie

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente.

Din punct de vedere juridic BETAK S.A. a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat.

In prezent BETAK S.A. este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de structuri metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica si electroltica.

Compania se bucura de o buna reputatie datorita seriozitatii de care a dat dovada in relatiile cu clientii, precum si de un prestigiu deosebit conferit  de certificarile obtinute si de brevetele de inventie, modelele industriale si marcile protejate la OSIM.

Calitatea produselor si serviciilor este garantata prin aplicarea unor proceduri impuse de sistemul de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala si de certificarea executiei structurilor metalice in conformitate cu standardul EN ISO 1090-2:2012 clasa EXC3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter