Echipa

Echipa Betak S.A. Bistrita

Structura organizatorica este de tip ierarhic-functional fiind alcatuita din compartimente si servicii operationale si functionale.

In prezent societatea are 228 salariati, din care:

  • 183 isi desfasoara activitatea in productie;
  • 10  in cercetare - dezvoltare;
  • 7  la marketing - vanzari;
  • 28 in administratie.

Din totalul personalului angajat 31 sunt absolventi de invatamant superior de diverse specialitati, 4 doctori in stiinte, 1 doctoranzi si 4 masteranzi.

Conducerea firmei este asigurata de o echipa a carei expertiza si experienta garanteaza un management performant.

 

caius bulea   gheorghe spiridon   teodor rebrean   cristian lechintan   simona canea
Director General   Director Executiv   Director Dezvoltare   Director Economic   Director Comercial
Dr. Caius Bulea   Ing. Gheorghe Spiridon   Ing. Teodor Rebrean   Ec. Cristian Lechintan   Ing. Simona Canea
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
                 
                 
                 
marinel muresan   dorin milenceanu   aurelia mate   sorin hangea   vasile rus
Director Tehnic   Director Productie   Director Calitate   Director Marketing   Director Marketing-Comercial
Ing. Marinel Muresan   Ing. Dorin Milenceanu   Ing. Aurelia Mate   Ing. Sorin Hangea   Cluj-Napoca
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   Ing. Vasile Rus
                Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter