Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Componente ale prizei de pamant - Beneficii

 

elemente ale prizei de pamant• producem si oferim o mare varietate de benzi zincate pentru impamantare, cu cea mai larga paleta de grosimi (2-5 mm) si latimi (20-60 mm);
• putem garanta, la cerere, grosimi ale stratului de zinc care exced norma, fara a periclita aderenta;
• banda zincata are marginile bordurate pentru a asigura protectia mainilor la manipulare;
• conductorul rotund este moale si poate fi mulat dupa contur, fiind usor de utilizat la coborarile de pe cladiri;

Newsletter Betak

Doresti sa fi la curent cu ofertele noastre? Aboneaza-te pentru a afla primul toate noutatile! Profita de ofertele noastre!

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter