Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

PRODUSE

 

SERVICII DE ZINCARE TERMICA

 
 

Avand o permanenta grija pentru calitatea produselor furnizate Betak proiecteaza, produce, testeaza  si instaleaza parapeti metalici rutieri, banda zincata, conductor rotund zincat, componente ale prizei de pamant si o gama variata de confectii metalice sudate sub certificare EN 1090.

detalii produse betak

     

Betak este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica pentru elemente si structuri metalice, garantand durabilitatea si siguranta acestora timp de generatii.

servicii de zincare

 

betak                                                     

 

 IMPREUNA PENTRU DRUMURI MAI SIGURE  

BETAK împreună cu ASEBAL produc în România parapet metalic rutier solid și sigur, într-o piață prea ușor dominată de parapete ieftine și fragile.  
„Ne bucurăm că împreună cu ASEBAL producem în România parapet rutier net superior celor existente și suntem siguri de reacția pozitivă a pieței.” spune Caius BULEA – Președinte BETAK.
„Parteneriatul cu BETAK reprezintă o bună oportunitate de a ne lărgi și consolida prezența și poziția pe piața Europeană.” spune Juan María GONZÁLES – Președinte ASEBAL.
În urma încheierii acestui parteneriat BETAK este în măsură să producă și să furnizeze parapet metalic rutier pentru toate categoriile de drumuri, de la drumuri județene și forestiere până la autostrăzi, oferind produse de înaltă calitate, care îndeplinesc riguros cerințele normei EN 1317, cu crash test efectuat pentru toate tipurile de parapet.

BETAK este unul dintre cei mai importanți fabricanți de parapet metalic de protecție din România, lider de piață în producția de benzi zincate, producător de structuri metalice diverse și furnizor de servicii de protecție anticorozivă prin zincare termică și electrolitică. www.betak.ro

ASEBAL este unul dintre cei mai importanți producători europeni de parapet metalic de protecție pentru drumuri, panouri fonoabsorbante și parcuri fotovoltaice, având facilități de producție de peste 100.000 m2 în Spania și reprezentanțe în SUA, Chile și Polonia. www.asebal.com

21 aprilie 2016 - Anunt privind luarea deciziei etapei de incadrare fara EIM

SC Betak SA titular al proiectului “Recompartimentări interioare în scopul amenajării de spații administrative, construire fundație instalații tehnologice” anunță publicul interesat asupra luării de către APM Cluj a deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Recompartimentări interioare în scopul amenajării de spații administrative, construire fundație instalații tehnologice, propus a fi amplasat în municipiul Cluj-Napoca, B-dul Muncii, nr. 16, județul Cluj.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Cluj din Calea Dorobanților, nr. 99, Cluj-Napoca, cod 400609, tel. 0264 410 722, fax 0264 410 716, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum și la adresa de internet http://apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

16 martie 2009 - Proiect finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

16 decembrie 2009 - Investitii pentru viitorul dumneavoastra

CTR. 1628/331/30.12.2013

Newsletter Betak

Doresti sa fi la curent cu ofertele noastre? Aboneaza-te pentru a afla primul toate noutatile! Profita de ofertele noastre!

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter