Parapeti metalici rutieri

Parapeti metalici rutieri

parapeti metalici rutieri betak

Cifre recente ale World Health Organization releva statistici ingrijoratoare cu privire la accidentele rutiere la nivel European si peste 1.2 milioane de oameni ucisi in accidente rutiere la nivel mondial in fiecare an, din care in jur de 43.000 in Europa. Pana la 50 de milioane sunt raniti, 600.000 dintre acestia fiind spitalizati la nivel European din cauza accidentelor rutiere. Aceasta costa societatea Europeana aproximativ 160 miliarde de euro si utilizeaza pana la 10 % din resursele pentru sanatate. Avand in vedere aglomerarea preconizata in viitor, aceste cifre vor creste cu aproximativ 65% in urmatorii 20 de ani daca preventia nu va fi luata in serios.

In acelasi timp cerintele pentru siguranta drumurilor au crescut la randul lor. Comisia Europeana a initiat programe de actiune pentru cresterea gradului de siguranta in vederea scaderii mortalitatii pe drumurile publice. Folosirea parapetelor de siguranta este unul dintre cele mai importante aspecte care contribuie la atingerea acestor obiective fiind unul dintre cele mai importante mijloace de a salva vietile oamenilor.

 

Parapetele deformabile sunt structuri metalice elastice care se amplaseaza pe sectoarele de drumuri si poduri periculoase din punct de vedere al sigurantei circulatiei, pentru protejarea vehiculelor impotriva iesirilor de pe platforma drumului si pentru ghidarea optica a acestora.

 

 

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter