Tipuri de parapet

Parapetele din metal se distruge la un eventual impact pentru a salva viata ocupantilor autovehicului implicat intr-un accident. Daca parapetele nu se deformeaza si nu se distruge la impact, persoanele din interiorul autovehicului implicat in accident vor fi victime sigure!

Imaginea parapetelor metalice deformate/rupte pe marginea drumurilor este una extrem de familiara. Cel mai probabil acel parapet a salvat o viata. Pentru a salva in continuare vieti este imperios necesara inlocuirea lui si refacerea sectiunilor deteriorate. Din pacate suntem prea familiarizati cu aceste imagini.

 

IMPREUNA PENTRU DRUMURI MAI SIGURE

 


 parapeti metalici rutieri

 

 

PARAPETE CONFORM STAS 1948

 

 

 

 

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter