Zincare electrolitica

Zincarea electrolitica

 

zincare electroliticaCostul relativ scazut, natura protectoare si aspectul estetic atragator al zincarii electrolitice sunt doar cateva aspectele care fac ca utilizarea acesteia sa fie atat de raspandita, de la suruburi, saibe si piulite la componente din industria auto, repere pentru aplicatii industriale etc.
Acoperirile obtinute prin depunere electrolitica au un aspect mai fin si mai lucios respectiv precizia dimensionala a reperelor obtinute este foarte ridicata, aspect foarte important in special in cazul componentelor filetate
Instalatia semiautomata a Betak S.A. permite realizarea urmatoarelor tipuri de depuneri:
•    Zincare electrolitica slab acida
•    Zincare electrolitica alcalina
•    Depunere Zn-Ni
•    Codepunere Nanometrica - Tehnologie Betak
•    Pasivare cu Crom trivalent

 

Dimensiunea cuvelor: 1,7x1,2x1,1 m
Greutatea maxima a reperului introdus in baie: 300 kg
Norme de fabricatie: DIN 50961, SR EN ISO 2081, STAS 2700/8
Grosimea stratului de zinc: 5 - 25 µm
Certificari: TUV (Calitate, Mediu, Sanatate Ocupationala), AFER, ELECTRICA, ICECON

Proiectarea in vederea zincarii electrolitice trebuie sa permita in principiu accesul liber si usor al solutiilor de pregatire a suprafetei si a electrolitului de depunere pe toate suprafetele iar colturile ascutite si gaurile infundate trebuie evitate. Piesele trebuie prevazute cu zone noncritice si preferabil ascunse pentru prinderea pe suporti. 

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter