Generalitati

Generalitati - zincare electrolitica

 

zincare electrolitica  

Suntem inconjurati de produse pe care le folosim zi de zi si care sunt protejate impotriva coroziunii prin zincare electrolitica. Zincarea electrolitica este utilizata atat de frecvent atat la nivel industrial cat si la produse comerciale incat majoritatea dintre noi nu o sesizam si cu atat mai putin cunoastem rolul, beneficiile si modul in care protejeaza impotriva coroziunii.

Costul relativ scazut, natura protectoare si aspectul estetic atragator al zincarii electrolitice sunt doar cateva aspectele care fac ca utilizarea acesteia sa fie atat de raspandita, de la suruburi, saibe si piulite la componente din industria auto, repere pentru aplicatii industriale etc.

Zincarea electrolitica este utilizata pentru a proteja si imbunatati aspectul produselor metalice fiind o bariera impotriva coroziunii si in acelasi timp conferind protectie prin sacrificiu substratului metallic. Prin aplicarea diferitelor tipuri de pasivare dupa zincare, se asigura o protectie suplimentara impotriva coroziunii, in special in conditii de umiditate si umezeala ridicate.

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter