Servicii asociate

Zincarea electrolitica - Servicii asociate

 

Consultanta

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, echipele de la tehnic, marketing si comercial va vor sprijini in identificarea celor mai potrivite solutii tehnice pentru nevoile Dumneavoastra.

 

Pasivare

Pentru a mari rezistenta la coroziune a zincului se aplica de obicei tratamente suplimentare de pasivare. Pasivarea are rolul de a forma un film din compusi ai cromului, care sa impiedice reactiile care pot avea loc la suprafata zincului cu mediu inconjurator si sa confere un aspect placut piesei.

 

Transport

Asiguram servicii de transport in regim complet.

 

Betak S.A. urmareste in permanenta sa depaseasca asteptarile clientilor in ceea ce priveste serviciile asociate si calitatea oferita. Am implementat proceduri foarte riguroase de control al calitatii, efectuam periodic audituri interne si externe pentru a ne asigura ca procedurile de operare sunt urmate cu strictete si parametrii de proces mentinuti in regim optim.

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter