Zincare termica

Zincare termica

zincare termica

Zincarea termica este cea mai eficienta metoda de protejare a otelului impotriva coroziunii pentru perioade foarte lungi de timp fiind cel mai popular sistem de protectie anticoroziva datorita faptului ca asigura o protectie tripla:
•    Protectia de bariera - izoleaza substratul de actiunea mediului coroziv iar viteza redusa de coroziune a zincului asigura o durata de viata lunga si predictibila;
•    Protectia prin sacrificiu - datorita potentialului sau mai electronegativ zincul se consuma protejand zonele unde otelul este expus datorita taierii marginilor, gauririi, zgarierii sau ca rezultat al manipularii in santier;
•    In cazul deteriorarii unor suprafete mari impiedica extinderea ruginii sub acoperire.

Zincarea termica este un procedeu de protectie anticoroziva care se realizeaza cu scopul de a nu permite ruginirea (oxidarea) otelului. Un obiect metalic zincat termic poate sa fie depozitat, transportat si utilizat in orice conditii atmosferice naturale, in aer, in apa, in sol sau pe sol. In oricare din aceste conditii rolul de protectie anticoroziva al zincarii termice nu este afectat.  In schimb, aspectul estetic al depunerii se poate modifica. Pot sa apara pete albe sau de nuante diferite, inflorescente, suprafete lucioase sau mate etc. Toate eceste modificari estetice ale suprafetelor zincate termic au loc datorita declansarii mecanismului prin care zincul protejeaza otelul si nu permite ruginirea (oxidarea) acestuia. Aspectul estetic al zincarii termice, in ultimii ani, este tot mai pregnant pus in valoare. Trebuie subliniat totusi faptul ca, in primul rand, zincarea termica are rol de protectie la coroziune. Modificarile de aspect ale suprafetelor zincate, care pot sa apara din multiple cauze naturale, nu au legatura cu scopul pentru care a fost realizata zincarea, adica, protectia anticoroziva.

 

Zincare termica Cluj-Napoca
B-dul Muncii nr. 16                                                    Dimensiunea baii
Cod postal: 400641    8.2m x 1.3m x 2.5m
Telefon:  0040 264 415 718   Imersare dubla 
Fax:       0040 264 415 718   Greutatea maxima a unui reper introdus in baie:
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
           Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
                                                       5 tone

 

Certificari:    
TUV   Certificat de Management Integrat
ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001:2007
   
Controlul Procesului de Fabricatie
EN 1090-1/2:2012
Electrica   Autorizatie de Comercializare
AFER   Autorizatie de Furnizor Feroviar
ICECON   Certificat de Produse

 

Incarcarea si descarcarea reperelor, in si din mijloacele de transport, se face in intervalul orar 8ºº – 16ºº.
Calitatea zincării este conform SR  EN  ISO  1461 / 2009 sau conform altor norme similare la solicitarea clientului.

O buna proiectare a produselor pentru zincarea termica necesita:
•    Prevederea de gauri tehnologice pentru umplerea, circulatia si scurgerea solutiilor de la pregatirea suprafetelor si a zincului topit, la extragerea reperelor din aceste bai. Daca doriti suport cu privire la amplasarea gaurilor tehnologice, ne puteti contacta telefonic, trimite desenele de executie ale reperelor de zincat prin e-mail sau solicita deplasarea tehnologului nostru la sediul Dumneavoastra in cazul unor repere complexe;
•    Prevederea de gauri pentru evacuarea gazelor din compartimentele inchise (aerare) pentru evitarea exploziilor;
•    Mijloace de manipulare a produselor (urechi, gauri de prindere s.a.).
•   Utilizarea de oteluri zincabile al carui continut de siliciu sa fie mai mic de 0.04% sau intre 0.12% si 0.25%. Otelurile necorespunzatore zincarii, cu continut de Si intre 0.04% si 0.12% sau peste 0.25%, conduc la obtinerea unor grosimi mari de strat care au tendinta de exfoliere daca sunt manipulate si transportate in mod neadecvat si de asemenea rezulta un aspect cenusiu inchis mat al acoperirii.
Intelegem ca zincarea termica este doar o parte a unui proiect mai amplu al dumneavoastra, care de cele mai multe ori implica termene si calitate stricta. Ultimul lucru pe care il doriti este sa asteptati livrarea reperelor de la zincare de aceea luam toate masurile pentru a avea reperele zincate atunci cand aveti nevoie de ele. In conditiile unei bune comunicari intre zincator si beneficiar, a unei programari prealabile si in functie de cantitatea de repere, BETAK S.A. ofera servicii de zincare termica in conditii de procesare rapida (12 - 24 de ore de la receptia reperelor).


BETAK S.A. detine flota proprie de transport si poate oferi servicii rapide de colectare si livrare a reperelor la beneficiar sau in santier, fie ca este vorba de urmatoarea intersectie sau celalalt capat al tarii. Impreuna putem coordona transportul astfel incat sa satisfaca nevoile sau programul dumneavoastra.

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter