Generalitati

Generalitati - zincarea termica

 

In prezent se pune tot mai frecvent accent pe conceptul de dezvoltare durabila si pe folosirea de materiale fie regenerabile fie reciclabile. Zincarea termica este o metoda eficienta de folosire a zincului in protejarea otelului pentru perioade foarte lungi de timp - economisind astfel energie si resurse, cu un impact minim asupra mediului. La sfarsitul duratei de viata acestea pot fi recuperate si reutilizate din nou si din nou, fara pierderea proprietatilor. Asadar prin capacitatea totala de regenerare si reciclare a produselor zincate termic se contribuie la dezvoltarea durabila.

Se pot zinca termic produse dintr-o gama dimensionala foarte larga, de la piese care pot fi tinute in palma la grinzi de rezistenta de mari dimensiuni. Datorita posibilitatii de asamblare prin suruburi si piulite respectiv sudura a structurilor zincate, practic poate fi zincata termic aproape orice dimensiune de structura. Forme complexe, containere si majoritatea structurilor tubulare pot fi zincate termic fara probleme, atat pe suprafetele exterioare cat si pe cele interioare, intr-o singura operatie.

 

Zincarea termica este considerata pe scara larga unul dintre cele mai eficiente metode de protectie impotriva coroziunii si cel mai popular sistem de protectie pentru tot ce inseamna strucutura metalica de exterior. Principalul motiv este combinatia cost eficient - durata de viata ridicata.

De mai bine de 150 de ani zincarea termica a fost prescrisa pentru a impiedica coroziunea otelului in cele mai agresive medii intr-o gama variata de aplicatii. Daca initial zincarea termica a fost prescrisa fiind considerata doar un mijloc de protectie anticoroziva, in prezent este tot mai frecvent prescrisa datorita costului initial scazut, durabilitatii, longevitatii, disponibilitatii, versatilitatii, sustenabilitatii si datorita aspectului estetic.

 

 

 

 

 

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter