Proiectare si prescriere

Proiectare si prescriere

O buna proiectare a produselor pentru zincarea termica necesita:

  • Prevederea de gauri tehnologice pentru umplerea, circulatia si scurgerea solutiilor de la pregatirea suprafetelor si a zincului topit, la extragerea reperelor din aceste bai;
  • Prevederea de gauri pentru evacuarea gazelor din compartimentele inchise (aerare) pentru evitarea exploziilor;
  • Mijloace de manipulare a produselor (urechi, gauri de prindere s.a.).

 

 

Prescrierea zincarii termice discontinue si a metodelor de incercare se face conform standardului international EN ISO 1461. Acesta este adoptat si aplicabil la nivel European constituind o baza comuna in intreaga Europa pentru furnizarea de produse zincate termic.

SR EN ISO 1461:2009

Acest Standard contine cerinte generale, aspecte legate de testarea produselor, proprietatile acoperirii (aspectul acoperirii, grosimea acoperirii, reconditionare, aderenta, criterii de acceptabilitate), certificat de conformitate precum si o serie de anexe (A, B - cu caracter de normativ, C,D,E - caracter informativ) cu privire la informatiile care trebuie furnizate de beneficiar catre zincator, cerinte legate de siguranta si proces, proprietatile articolelor s.a.

Standardul SR EN ISO 14713 se foloseste in conjunctie cu SR EN ISO 1461 si contine informatii cu privire la rezistenta la coroziune acoperirilor obtinute prin zincare termica in atmosfera, sol, apa si conditii exceptionale precum si elemente de proiectare corecta in vederea zincarii termice a produselor. Standardul contine diagrame clare care sa sprijine proiectantii si fabricantii in obtinerea unui design optim.

 

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter