Servicii asociate

Servicii asociate zincarii termice

zincare termicaConsultanta amplasare gauri tehnologice

Daca doriti suport cu privire la amplasarea gaurilor tehnologice, ne puteti contacta telefonic, trimite desenele de executie ale reperelor de zincat prin e-mail sau solicita deplasarea tehnologului nostru la sediul Dumneavoastra in cazul unor repere complexe. Astfel vom putea recomanda modificarile necesare care vor asigura zincarea termica in cele mai bune conditii si obtinerea unei acoperiri de cea mai buna calitate.

 

Ambalare

Flexibilitatea ridicata cu privire la ambalarea reperelor inainte de livrare urmareste respectarea solicitarilor si nevoilor beneficiarului pentru a minimiza manipularea redundanta.

 

Procesare rapida

Intelegem ca zincarea termica este doar o parte a unui proiect mai amplu al dumneavoastra, care de cele mai multe ori implica termene si calitate stricta. Ultimul lucru pe care il doriti este sa asteptati livrarea reperelor de la zincare de aceea luam toate masurile pentru a avea reperele zincate atunci cand aveti nevoie de ele.

In conditiile unei bune comunicari intre zincator si beneficiar, a unei programari prealabile si in functie de cantitatea de repere, BETAK S.A. ofera servicii de zincare termica in conditii de procesare rapida (12 - 24 de ore de la receptia reperelor).

 

Transport

BETAK S.A. detine flota proprie de transport si poate oferi servicii rapide de colectare si livrare a reperelor la beneficiar sau in santier, fie ca este vorba de urmatoarea intersectie sau celalalt capat al tarii. Impreuna putem coordona transportul astfel incat sa satisfaca nevoile sau programul dumneavoastra.

 

Mostre gratuite

Pentru a ne asigura si a va asigura ca reperele Dumneavoastra pot fi zincate in cele mai bune conditii oferim gratuit serviciul de zincare de mostre.

 

Conformitate si garantie

Furnizam certificate de conformitate si garantie pentru toate reperele procesate in conformitate cu cerintele SR EN ISO 1461.

BETAK S.A. urmareste in permanenta sa depaseasca asteptarile clientilor in ceea ce priveste calitatea. Am implementat proceduri foarte riguroase de control al calitatii, efectuam periodic audituri interne si externe pentru a ne asigura ca procedurile de operare sunt urmate cu strictete si parametrii de process mentinuti in regim optim.

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter