Coroziunea

Coroziunea

coroziuneaCoroziunea si repararea distrugerilor cauzate de coroziune sunt o problema de miliarde de dolari – ultimele estimari referitor la costul coroziunii in Statele Unite ale Americii sunt in jurul ametitoarei cifre de 423 miliarde dolari anual, respectiv in jur de 4-5 % din produsul intern brut al oricarei tari. Mai mult decat atat, costul coroziunii nu se limiteaza doar la aspectul financiar ci cuprinde si irosirea resurselor naturale, risc de cedare a structurilor care pot duce la pierderi de vieti omenesti si multe alte costuri indirecte.

La fiecare 90 de secunde, in intreaga lume, o tona de otel se transforma in rugina iar la fiecare doua tone de otel produs, o tona este destinata inlocuirii otelului ruginit. Prin aplicarea zincarii termice se economiseste la fiecare tona de otel protejat, o cantitate de energie echivalenta cu cea necesara unei familii pentru cateva saptamani.

In fiecare zi putem vedea in jurul nostru amploarea ingrijoratoare pe care problema coroziunii o reprezinta in Romania. Coroziunea este un fenomen atat de generalizat incat majoritatea dintre noi nici macar nu o mai observam, o consideram o stare de fapt naturala, inevitabila si incontrolabila.

Coroziunea este  intr-adevar un fenomen natural care nu poate fi eliminat complet niciodata insa este gresit sa credem ca nu se poate face nimic in sensul reducerii efectelor sale. Estimarile arata ca in proportie de 25-30% coroziunea poate fi eliminata prin utilizarea unui sistem adecvat de protectie impotriva coroziunii.

Adresa noastra:
Str. Industriei nr. 4, Bistrita
420063 Bistrita-Nasaud, RO
Contact:
Tel: (+40) 263 234 312
Fax: (+40) 263 234 278

Situata in Bistrita, oras cu profund caracter saxon, societatea BETAK se aliniaza traditiei fabricantilor transilvaneni recunoscuti in Europa datorita produselor de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente. Din punct de vedere juridic BETAK SA a fost infiintata in anul 1992. Activitatea a fost demarata in 1995 prin punerea in functiune a unei mici instalatii manuale de zincare electrolitica intr-un spatiu inchiriat, avand un singur angajat. In prezent BETAK SA este lider de piata in productia de benzi zincate, unul dintre cei mai importanti fabricanti de parapeti metalici de protectie din Romania, producator de confectii metalice diverse si furnizor de servicii de protectie anticoroziva prin zincare termica.

Comunicate de presa

 

      
     

newsletter

rss google facebook twitter